Centrala bostäder och lokaler i Haparanda

JCL FASTIGHETER AB

Våra lediga lägenheter / kontor

Charmig 1 ROK på Stationsgatan 4 i Haparanda – Din Portal till Urban Charm och Resmål!

Upptäck möjligheten att bo i en stilfullt planerad 1-rumslägenhet med kök på Stationsgatan 4, belägen i hjärtat av Haparanda. Perfekt för den moderna stadsälskaren och äventyraren, erbjuder denna lägenhet både funktion och design i harmoni, med tillägg av moderna bekvämligheter som tillgängligt internet.

Lägenhetens höjdpunkter:

  • Smart utformad layout som skiljer vardags- och köksområden åt för att maximera utrymmet och skapa en välkomnande känsla.
  • Ett modernt och fullt utrustat kök som tillfredsställer varje matlagningsentusiast, med snygg design och toppmoderna faciliteter.
  • Ett perfekt läge bara ett stenkast från Haparandas pulserande centrum, där affärer, caféer, barer och den vackra stranden finns inom bekvämt gångavstånd.
  • För den som värdesätter uppkoppling och tillgänglighet, finns internet tillgängligt i lägenheten, vilket säkerställer att du alltid är ansluten, oavsett om det gäller arbete eller underhållning.
  • Med järnvägen inom nära räckhåll blir det enkelt att planera både korta utflykter och längre resor, vilket gör denna lägenhet till en idealisk bas för upptäcktsresande.

Att bo på Stationsgatan 4 innebär att du får uppleva det bästa av två världar: stadens dynamik med kultur, shopping och nöjen, samt den enkla tillgängligheten till resor och äventyr. Denna unika kombination är perfekt för dig som vill ha en urban livsstil med världen som din lekplats.

JCL Fastigheter välkomnar ansvarsfulla hyresgäster med stabil ekonomisk bakgrund. Om du känner att denna lägenhet ropar ditt namn, tveka inte att kontakta oss på info@jclmontage.com. Dela gärna med dig av en kort presentation om dig själv och varför du dras till denna lägenhet.

Gå inte miste om chansen att skapa ditt drömboende i en av Haparandas mest eftertraktade adresser, perfekt för den moderna stadsbon med en kärlek för resor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Exklusiv Möjlighet: Sista Lediga Kontorslokalen på Kranvägen 1 i Haparanda

Är du på jakt efter den perfekta kontorslokalen i Haparanda? Vi har något speciellt för dig! På Kranvägen 1 finns just nu en exklusiv möjlighet att hyra en nyrenoverad kontorslokal. Den här lokalen är idealisk för dig som siktar på att etablera eller utveckla din verksamhet.

För närvarande är det en enda kontorslokal kvar för omgående uthyrning. Denna lokal är ljus, modern och flexibel – designad för att enkelt kunna anpassas till ditt företags specifika krav och behov.

Här är några skäl till varför denna kontorslokal på Kranvägen 1 är ett utmärkt val:

  • Nyligen renoverad med en modern estetik och högkvalitativa material.
  • Belägen strategiskt nära viktiga kommunikationer, servicepunkter och parkeringsmöjligheter.
  • Anpassningsbara ytor för att passa just dina företagsbehov.
  • Fördelen med gemensamma utrymmen för möten och avkoppling.
  • Fiberanslutning finns tillgänglig, säkerställande en snabb och stabil internetuppkoppling.

Positionerad i ett expansivt affärsområde i Haparanda, ger Kranvägen 1 tillgång till allt du kan behöva – med utmärkta transportförbindelser som gör det enkelt för både dina anställda och kunder att nå er.

Vänta inte med att ta nästa steg för ditt företag. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning av den sista lediga lokalen. Se till att agera snabbt för att säkra din plats på Kranvägen 1 och bli en del av det framgångsrika företagsklimatet i Haparanda!

Kontakta oss för mer information och för att boka din visning:

Telefon: +46703651352

E-post: info@jclfastigheter.com

Kontakta oss

Skydda Dina Värdefulla Tillgångar i Vinter: Ställplatser i Vårt Kallgarage Tillgängliga!

Med vintern runt hörnet är det dags att tänka på var du ska förvara dina värdefulla ägodelar. Hos JCL Fastigheter erbjuder vi nu utmärkta ställplatser i vårt rymliga kallgarage – den perfekta platsen för att säkerställa att din bil, båt, motorcykel eller andra fordon står säkra och skyddade från vinterelementen.

Garagets specifikationer:

- Gjuten platta som garanterar en stabil och ren förvaring.

- En imponerande yta på ca 400 m2.

- En fri höjd av 2,50 meter, vilket gör det möjligt att rymma en mängd olika fordon.

Oavsett om du vill skydda din älskade veteranbil från snön eller se till att din båt förvaras torrt och säkert, är vårt kallgarage lösningen du söker. Ge dina värdefulla ägodelar den omsorg och skydd de förtjänar under de kyliga månaderna.

Om detta låter som en lösning för dig, är du varmt välkommen att visa ditt intresse genom att kontakta oss på info@ jclfastigheter.com. Passa på – platserna kommer att fyllas snabbt när temperaturen börjar sjunka!

Kontakta oss
Rulla till toppen